So What?!

Het was 9 november tijd voor ons ‘So What?! symposium’ in de Keizersgrachtkerk in het hart van Amsterdam. Zo’n 25 onderzoekers van Arkin presenteerden in slechts twee minuten (!) hun onderzoek aan de zaal. “Ik sta hier als super trotse bestuurder”, sloot Floor van Dijk (Raad van Bestuur) de indrukwekkende middag af.

“De onderzoekspresentaties duren niet meer dan twee minuten, maar achter die twee minuten zitten natuurlijk jaren van hard werk.” Martijn Kikkert – Hoofd Onderzoek bij Arkin – drukte de aanwezigen op het hart om tijdens de borrel na afloop hun kans te grijpen en met de onderzoekers in gesprek te gaan. Enthousiast verkondigde hij: “Doe ze een lol. Stel ze straks op de borrel nog wat vragen over hun onderzoek. Want ze zouden er natuurlijk dolgraag langer over door praten!”

Anneke Goudriaan, hoofd van de Academische Werkplaats Verslaving, verwelkomde de sprekers Sera Lortye over het TOPA-onderzoek, Fay Banffer over OptiBlend, Maartje van Lakerveld over Jellinek Rookvrij en Miranda Kok over Zelfmanagement.

Bedankt aan alle betrokkenen voor een inspirerende en informatieve dag! Het gesprek gaat door, dus laten we die nieuwsgierigheid levend houden – blijf vragen stellen en kennis delen!