Amsterdam Institute for
Addiction Research
Bruggen bouwen tussen wetenschap en praktijk
26 april 2023

Marissa de Vries

Mijn naam is Marissa de Vries en ik ben onderzoekscoördinator bij de Academische Werkplaats Verslaving. Ik heb een master klinische (neuro) psychologie afgerond met een specialisatie in beleid. Ik heb […] Lees meer »
15 februari 2023

Anne-Marije Kaag

Ik ben senior lid van de academische werkplaats verslaving van Jellinek en universitair docent aan de Vrije Universiteit, afdeling klinische en neuropsychologie. Ik specialiseer me in onderzoek naar de invloed […] Lees meer »
15 februari 2022

Lenette van Luijk

Ik ben verbonden aan de academische werkplaats Verslaving van Arkin/Jellinek als manager behandelzaken. Ik werk als manager behandelzaken en GZ-psycholoog op de poli van Jellinek Utrecht. Hierbij ben ik vooral […] Lees meer »
15 februari 2022

Marloes Derksen

Mijn naam is Marloes Derksen en ik ben opgeleid als gezondheidswetenschapper. In mijn promotieonderzoek heb ik samen met kwetsbare zwangere vrouwen en verpleegkundigen een mHealth applicatie ontwikkeld ter ondersteuning van […] Lees meer »
15 februari 2022

Ruth van Holst

Mijn naam is Ruth van Holst. Ik ben senior onderzoeker en universitair hoofddocent op de afdeling psychiatrie van het AmsterdamUMC – locatie AMC. Binnen het AIAR ben ik actief in […] Lees meer »
15 februari 2022

Thelma Schilt

Als senior onderzoeker en klinisch neuropsycholoog ben ik werkzaam bij Jellinek TOPGGz in Amsterdam, Jacob Obrechtstraat. Daarnaast ben ik verbonden als docent aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben gepromoveerd […] Lees meer »
15 februari 2022

Tamara de Bruijn

Mijn naam is Tamara de Bruijn, senior preventiemedewerker van Jellinek preventie. De preventieafdeling van Jellinek richt zich op het voorkomen van problemen die ontstaan door alcohol, drugs, gamen en gokken. Hier houd […] Lees meer »
15 februari 2022

Loes Marquenie

Mijn naam is Loes Marquenie. Ik ben senior onderzoeker en klinisch werkzaam als klinisch psycholoog op de Jacob Obrechtstraat. Binnen het AIAR ben ik actief in de onderzoekslijn: ‘ Het […] Lees meer »
15 februari 2022

Matthijs Blankers

Ik ben Dr. Matthijs Blankers, Chief Science Officer bij het Trimbos-instituut en Senior Onderzoeker bij Arkin. Mijn expertise ligt op het gebied van onderzoek naar effectiviteit en doelmatigheid van innovatieve […] Lees meer »
15 februari 2022

Marleen de Waal

Ik ben senior onderzoeker en klinisch werkzaam als GZ-psycholoog. Binnen het AIAR ben ik actief in de onderzoekslijn ‘het effect van nieuwe behandelmethoden voor verslaving’. Ik ben gepromoveerd op 27-09-2019 op […] Lees meer »
15 februari 2022

Anneke Goudriaan

Als bijzonder hoogleraar werkingsmechanismen en behandeling van verslaving ben ik voorzitter van de academische werkplaats Verslaving van Arkin/Jellinek. Ik ben als bijzonder hoogleraar verbonden aan het AmsterdamUMC, afdeling Psychiatrie, van […] Lees meer »
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 AIAR - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Jellinek Arkin